Τρίτη Γενική Συνέλευση Κατοίκων, Δεύτερη Συνάντηση με τους Επαγγελματίες της Τ.Κ. Νεράϊδας

Στις 3/11/2011 πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση με τους επαγγελματίες, όπου συζητήθηκε το σοβαρό πρόβλημα με την διαχείριση των σκουπιδιών στην Νεράϊδα.
Μετά από συζήτηση των προτάσεων που τέθηκαν, αποφασίστηκε να αφαιρεθούν όλοι οι κάδοι απορριμμάτων, από τα πεζοδρόμια και κάθε κατάστημα θα φροντίζει σε δικό του χώρο την διαχείριση των απορριμμάτων του. Ετσι μια σοβαρή για χρόνια εστία μόλυνσης παίρνει το δρόμο της, δίδοντας την θέση της σε μια ΠΟΙΟΤΙΚΑ αναβαθμισμένη Νεράϊδα. Το μέτρο θα εφαρμοστεί από την 1η Δεκεμβρίου
Στις 4/11/2011 έγινε η Τρίτη Γενική Συνέλευση των κατοίκων, σε αυτή έγινε ενημέρωση για τα προβλήματα της καθημερινότητας, τα οποία βρήκαν την λύση τους στην διάρκεια του τετραμήνου που πέρασε.
Ακόμη έγινε ο απολογισμός του ανταμώματος και των εξόδων που έγιναν, για το Μπάσκετ, την αποκατάσταση με κυβόλιθους του Κεντρικού Δρόμου, την συντήρηση της Παιδικής Χαράς, το χαμήλωμα του Πεζοδρομίου σε Παρκινγκ, την αποκατάσταση μέρους Πεζοδρομίου, την προσθήκη μόνωσης στο Κοινοτικό Κατάστημα και την επιδιόρθωση του οδοστρώματος στο ανηφορικό τμήμα της οδού προς την Νεράϊδα. Για όλα τα έξοδα δόθηκαν στους κατοίκους αντίγραφα των αποδείξεων πληρωμής καθώς και αντίγραφο της επιταγής της εταιρίας ΛΕΥΚΑ ΟΡΥΚΤΑ ΛΕΥΚΑΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ.
Ευχαριστώ δημόσια τον χορηγό συγχωριανό μου Στάθη Ιωαννίδη, επίσης τον Διευθυντή του ΥΗΣ Πολυφύτου κ. Ιωάννη Παναγιωτίδη, για την προμήθεια σανιδιών στη Παιδική Χαρά, τους κ. Τζάτζαρη Γιάννη και Χάρι, για την προμήθεια της ασφάλτου.
Επί πλέον Ευχαριστώ δημόσια όλους τους συγχωριανούς μου και τους καταστηματάρχες, που αποδέχτηκαν την πρόταση μου, για την επίλυση του προβλήματος διαχείρισης των σκουπιδιών Νεράϊδας. ΞΕΝΟΦΩΝ ΒΑΪΖΟΓΛΟΥ
Πρόεδρος Νεράιδα Δήμος Σερβίων - Βελβεντού